Det var ved 19.30-tiden lørdag kveld at to omsorgsarbeidere fra en institusjon på Hedmarken var i Hamar sentrum sammen med en beboer.

Utenfor Rema 1000-butikken i Basarene ble den ene av omsorgsarbeiderne knivstukket.

VITNER

Jenta er i tenårene og det er ikke aktuelt å framstille henne for varetektsfengsling.

- Hun blir tatt hånd om av personell der hun bor, sier politiadvokat André Lillehovde van der Eynden til HA.

- Hun har ikke vært i en slik tilstand at det til nå har vært mulig å avhøre henne om hendelsen.

Det skal ha vært flere personer i området enn de to omsorgsarbeiderne som var med jenta.

- Vi ber eventuelle vitner som ikke har snakket med politiet på stedet om å ta kontakt, sier politiadvokaten.

SIKTET

Jenta er nå siktet for grov kroppskade.

- I og med at hun ikke er avhørt så ønsker vi foreløpig ikke å si så mye om tilstanden til fornærmede. Men han er behandlet for knivskader, og han er avhørt av politier, sier van der Eynden.

Politiet etterforsker saken ellers på helt vanlig måte, og sjekker blant annet om overvåkingskameraer i området kan ha fanget opp hendelsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.