Løypekjører Johannes Haukåssveen på Sjusjøen melder om seks-sju kuldegrader og snøvær - noe som bidrar til at enda flere skiløyper kan kjøres opp i Ringsakfjellet. Fortsatt er det slik at bare deler av løypenettet på Hedmarksvidda prepareres regelmessig fordi det, årstiden tatt i betraktning, er for lite snø i terrenget. Inkludert det siste snøfallet er det fortsatt ikke mer enn en halvmeter med snø i terrenget i fjellet.

Men nå laver det ned og det meldt snø i dag og morgen. Og fra fredag titter solen fram i fjellet og i lavlandet på Hedmarken. Det er varslet kaldt og pent vær i helga med temperaturer ned mot 14-15 minusgrader på utsatte steder.

Trøsten får være at det er meldt om lite vind - ikke mer enn to-tre sekundmeter i fjellet. Derfor kan det gå mot en flott skihelg på Hedmarksvidda med flott vintervær.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.