Coop Innlandet har bestemt seg for å etablere Obs! Bygg på Olrudsenteret.

Coop Innlandet har i dag Obs! Hypermarkedet på Olrudsenteret. Nå bygger de byggvarehus vegg-i-vegg.

– Vi overtar lokalene etter Byggmakker fra årsskiftet og Obs! Bygg åpner i starten av april neste år, sier administrerende direktør Olav Rønningen i Coop Innlandet.

Byggevareutsalget blir på 5.400 kvadratmeter. Det er noe mindre enn Coop har på Rudshøgda.

– Vi kommer til å åpne et fullverdig byggvarehus med vekt på trelast, maling og jernvarer, sier Rønningen.

Coop Innlandet har lenge vært på jakt etter etablering av et byggvarehus i nærhet til Hamar. Flere lokaler har blitt vurdert.

– Våre analyser fra Rudshøgda viser at vi har for liten omsetning fra våre medlemmer i Hamar, Stange og Løten. Derfor etablerer vi oss også på Olrud med byggvarehus, sier Rønningen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.