Espen Nordhagen fra Brøttum visste hva han gjorde da han etablerte treningssenter på Sjusjøen.

I kjelleren på Låven Bar (tidligere Fjellheimen) har han spesialdesignet en gym for skistjernene.

Martin Johnsrud Sundby var den som fikk Espen Nordhagen på ideen.

– Jeg har også et treningssenter på Brøttum og fikk større suksess der enn jeg trodde. Jeg ble giret av ønsket om et senter på Sjusjøen, sier han.

Han forteller om veldig mye drop-in på senteret på Sjusjøen:

– Det er mange skiforeninger og treningsgrupper som er innom. Driften har kommet seg veldig fort opp. Jeg har også mange hytteeiere som medlemmer. Likeså folk fra Mesnali, sier Nordhagen.

Han velger selv å drifte senteret under mottoet «For mestre og mosjonister».

Espen Nordhagen har en seksårig trenerutdanning. han er utdannet treningsfysiolog.

– Uten faglig kunnskap i bunn ville dette vært umulig, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.