Rakettværet blir neppe det aller beste.

For Hamars del melder yr.no om noen lette snøbyger i timene før midnatt, før det kan bli oppholdsvær, men overskyet, akkurat ved overgangen til et nytt vær.

I Hamar bruker tradisjonelt mange å samle seg på Hedmarktoppen, men det spørs om utsikten har vært bedre tidligere nyttårsaftener.

Sprengte postkasse

På hendelsesfronten har det vært en stille nyttårsaften så langt.

Ett unntak er at noen på Skotterud ved Kongsvinger har brukt natt til nyttårsaften til å sprenge en postkasse ved hjelp av fyrverkeri.

Politiet har dessuten vært på farten i Furnesvegen på Hamar og avholdt promillekontroll, uten at de fant noe å utsette på de 67 kontrollerte bilførerne.

Godt nytt år

Uansett, nå gjenstår kun for HA å ønske alle våre lesere et riktig godt nytt år, så ses vi i 2018!

Tar du noen fine fyrverkeribilder, send dem gjerne til red@h-a.no

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.