Det var litt før midnatt at det begynte å brenne i et hus i Åsvegen på  Ilseng. Alle som var i huset kom seg ut av det brennende huset.

Ifølge politiets operasjonsleder skal de være uskadet.

LES intervju med huseieren her - hund og katt brant inne.

Bjørn Lier, stasjonssjef ved politiet i Hamar forteller til h-a.no at de har pågrepet en person som de mener har tent på huset. Vedkommende har relasjoner til huseieren. Foreløpig vil ikke politiet si noe mer om saken.

Huset fullstendig utbrent og ubeboelig. Det var en tid frykt for at brannen kunne spre seg, men brannvesenet fikk raskt kontroll, men de klarte ikke å berge huset.

To biler som  stod ved huset ble også skadet i brannen, og det var brannvesenet som klarte å få dem unna huset.

Vi oppdaterer!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.