• KØ: Dette bildet viser stillestående trafikk forbi Brumunddal tirsdag kveld. FOTO: Christian E. Bergheim

Politiet kunne melde at den havarerte semitraileren skapte store trafikale problemer og lange køer i sørgående retning.

HAs fotograf på stedet fikk opplyst at den utenlandske semitraileren hadde elendige dekk og ødelagte kjettinger, og at den derfor ikke kom seg av flekken.

Like før klokken 22 fikk traileren hjelp til å komme seg opp bakken, og E6 ble igjen åpnet for vanlig trafikk sørover.

Politiet frykter likevel at E6 vil bli stengt på samme sted flere ganger i løpet av kvelden, ettersom også flere andre lastebiler i køen lenger ned i bakken skal være utstyrt med like dårlige dekk.

Samtidig var også E6 i Stange stengt etter en kollisjon mellom en lastebil og to personbiler.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.