I politirapporten tar vi de nære hendelser først:

Vi starter med Hedmarken, så resten av Hedmark og deretter det som skjedde i Oppland.

Dermed er hele Innlandet dekket.

KLAMMERI MED DØRVAKTER

Klokken 01.21 ble en mann i begynnelsen av 20-årene kjørt til politiets arrest i Hamar.

Vedkommende hadde havnet i klammeri med noen dørvakter.

Forholdet blir anmeldt til politiet.

SLO I POLITIBILEN

Klokken 02.48 natt til søndag fikk en mann i 20-årene pålegg av politiet om å forlate Hamar sentrum,

Dette etterkom han ikke.

I tillegg slo han i politibilen.

Vedkommende ble kjørt til arresten.

Forholdet anmeldes.

RESTEN AV HEDMARK

PÅ RENA i Østerdalen ble en  mann i 60-årene kjørt ved 02-tiden natt til søndag: Vedkommende brøt et oppholdsforbud han var ilagt ved jernbanestasjonen. Forholdet anmeldes.

I TRYSIL ble en mann i midten av 20-årene anmeldt for bruk av narkotika inne på et utested. Dette ble notert i politiets logg ved 02-tiden natt til søndag.

RESTEN AV HEDMARK

PÅ GRAN på Hadeland stanset politiet en bil klokken 06.02 søndag morgen. Føreren haddeikke gyldig førerkort. Bilen ble parkert. Sjåføren fikk skyss med politiet. Føreren anmeldes og må regne med et forelegg.

I GJØVIK besøkte politiet en privatfest klokken 23.52. Fire ungdommer i alderen 17 til 20 år blir anmeldt for bruk av narkotika.

PÅ LILLEHAMMER ble ei dame i slutten av 20 årene anmeldt for besittelse av narkotika. Hun ble tatt klokken 03.01.

PÅ OTTA i Gudbrandsdalen ble en bil stoppet klokken 23.04: Personbilen kjørte rundt med ei handlevogn på slep. Det satt en kar oppi vogna. Dette blir trolig en dyr affære for bilføreren, idet politiet anmelder forholdet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.