De 3.340 Eidsiva-kundene som torsdag klokka 20.30 er strømløse er fordelt på Eidskog, Toten, Nord-Odal, Løten og Elverum, forteller kommunikasjonsansvarlig Ragnhild B. Abrante i Eidsiva.

- Totalt i dag har 34.905 av våre 164.000 kunder opplevd strømbrudd. For de aller fleste har det bare dreid seg om sekunder, for andre er det snakk om lengre perioder, forteller Abrante.

Det er tordenværet som har sørget for feil på det overliggende nettet.

Abrante forteller at de fortløpende driver med feilretting, så langt det er forsvarlig rent sikkerhetsmessig.

- Vi følger med på værmeldingen, og i dag hadde vi økt kapasiteten. Vi driver feilretting fortløpende, forteller Abrante.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.