UP og politiet jakter ikke på fartssyndere bare i dagslys. Det fikk tre førere erfare sent i går kveld.

I en kontroll i Ottestad ble både en bilfører og en motorsyklist tatt. Farten deres ble målt til 78 km/t i 60-sonen. Begge fikk beholde førerkortet, men fikk hver sin fartsbot.

På Dovre ble en bilfører i 20-årene fra Bergen fotgjenger etter å ha kjørt altfor fort. I 60-sonen målte UP farten hans til 97 km/t. Førerkortet ble beslaglagt på stedet, noe han samtykket i.

På Sand i Nord-Odal ble en mann tatt av politiet i natt etter et trafikkuhell. Politipatruljen fattet raskt mistanke om at mannen kjørte i rus, og han var også i besittelse av narkotika. Han ble derfor tatt med til legevakta for å avlegge utvidet prøve.

Sent i går kveld ble det oppdaget grovt tyveri fra Vingrom skole sør for Lillehammer. I følge politiets operasjonsleder er det stjålet litt penger på skolen. Vitner skal ha sett to personer ved stedet, men politiet har ikke lykkes å komme i kontakt med disse.

På Brandbu kolliderte en bil og en moped i natt. Føreren av mopeden pådro seg bruddskader, og ble hentet av luftambulansen.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.