- Det slo greit ut på alkometeret for å si det sånn, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Kjartan Waage.

Han snakker om da en kvinne i 40-årene ble stanset av et politipatrulje i Stange sentrum tirsdag kveld.

Waage forteller at kvinnen hadde vært i butikken da en annen kunde reagerte på hennes tilstand. Da kunden så at kvinnen satte seg inn i bilen etter å ha vært i butikken, ringte vedkommende resolutt til politiet.

- Det er veldig bra at folk tar ansvar slik, sier Waage.

Kvinnens utåndingsprøve ga indikasjon på at hun hadde konsumert alkohol, men hun har foreløpig status som mistenkt for å ha kjørt med promille.

Kvinnen ble kjørt til legevakten hvor blodprøve ble sikret.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.