Tirsdag ettermiddag opplyste Innlandet politidistrikt i en pressemelding at en 12 år gammel gutt er meldt savnet. 

Politiet har grunn til å tro at 12-åringen som er meldt savnet på Hamar er forsvunnet frivillig og at det ikke ligger noen straffbar handling bak, skrev Innlandet politidistrikt i pressemeldingen tirsdag.  

Onsdag ettermiddag sier politiet i Innlandet at de fortsatt jobber med saken og gjør blant annet undersøkelser for å finne ut hvor 12-åringen er.

Politiet sier de ikke vil kommentere saken ytterligere i dag (onsdag).

12-åringen ble også meldt savnet for 14 dager siden, og ble da funnet etter få dager.

Innlandet politidistrikt skriver at de samarbeider tett med barnevernet i saken, og at de ser alvorlig på saken da dette dreier seg om en mindreårig.

Saken oppdateres.  

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.