Gutten slapp med skrekken og et blåmerke på foten. Han var sammen med en annen gutt på samme alder under hendelsen.

Politiet vet ikke hva som var foranledningen til skytingen, men det er på det rene at de to guttene ikke kjente dem som angrep – to personer med masker og militærklær.

– De hadde på seg masker av den typen som er vanlig ved bruk av softgun, sier operasjonsleder Atle B. von Obstfelder i Innlandet politidistrikt til NTB.

– Det var selvfølgelig en skremmende opplevelse. Den første meldingen til oss gikk ut på at det dreide seg om et maskingevær, men så fikk vi klarlagt at det dreide seg om en softgun, sier operasjonslederen.

De to i militærklær ble sett ved Tynset ungdomsskole, og politiet satte i gang søk etter dem. Etter kort tid kom det melding om at politiet hadde fått kontakt med to personer som hadde lekt med softgun.

Lensmannen i distriktet overtar nå etterforskningen av saken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.