Slik svarte Elin Saugstad (55) fra Brumunddal da Norsk Tipping ringte lørdag kveld.

Saugstad fikk beskjed om at hun hadde vunnet 2,9 millioner kroner i Lotto.

Hun sa det slik til Norsk Tipping da hun fikk jubelmeldingen:

GUD HJELPE MEG!

- Kjære vene! Gud hjelpe meg, utbryter den ferske Lotto-millionæren når Norsk Tipping forteller at hun er blitt over 2,9 millioner kroner rikere.

- Jeg tror ikke jeg skjønner helt hva som skjer nå. Er du sikker på at det er sant, spør hun.

Den ferske Lotto-millionæren var på hytta med samboeren da hun fikk millionbeskjeden.

SOSET BORT PÅ LOTTO....

- Samboeren min lurte på hvor mye penger jeg hadde «soset» bort på Lotto tidligere i dag. Nå gleder jeg meg til å fortelle ham at jeg er blitt Lotto-millionær, sier Elin og ler.

Den sindige vinneren forteller at hun blir veldig varm i kroppen og at hun nesten begynner å grine.

- Jeg føler meg allerede så rik i hverdagen. Ikke på penger, men på andre ting. Og så skjer dette! Det er den beste telefonsamtalen jeg har hatt i hele mitt liv, sier den ferske millionæren.

Fire andre vinnere fikk samme beskjed.

Tre av de fire andre vinnerne er kvinner.

De fire andre er fra:

Frei i Møre og Romsdal,

Inderøy i Trøndelag,

Eidsvoll i Akershus

Rælingen i Akershus

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.