Brannvesenet og viltnemda rykket tirsdag ettermiddag ut til innsjøen Næra i Ringsaker, hvor en elg hadde gått gjennom isen.

– Det er krevende jobb, med både elg og dårlig is. Vi prøver nå å finne et fornuftig sted å gå ut, uttalte Frode Bråten på 110-sentralen til Hamar Arbeiderblad.

Les også: Far og sønn gikk gjennom isen på Rokosjøen

Det endte med at elgen ble avlivet i samråd med viltnemnda.

– Elgen var helt utslitt, og måtte avlives, sier Bråthen.

Vurderte å lage råk med motorsag

– Vi vurderte å komme ut dit og lage råk til elgen. Det ble vurdert motorsag, men det var så mye sørpe at det ikke var mulig. Hadde det vært mulig hadde vi gjort mer, sier innsatsleder Jan Petter Breilid til Ringsaker Blad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.