Hamar-advokat Hans Bogsti (fyller 42 torsdag) i Advokatfirmaet Johnsrud & Co er bobestyrer for konkursboet etter Elektrikeren Hamar AS:

- Det er flere aksjonærer og jeg har ikke full oversikt over alle og eierandelene enda. Jeg har også registrert at noen har trukket seg og dette vil jeg se litt på i løpet av bobehandlingen, men det blir neppe på denne side av nyttår.

Det sier Bogsti til HA.

ETABLERT I 2005

Eierne av Elektrikeren Hamar AS begjærte selv oppbud.

Ifølge Brønnøysundregistrene ble firmaet, som hadde elektroinstallasjon/salg av utstyr til elektroinstallasjon som hovedformål, registrert i 2005.

Kjell Morten Edvardsen (58) er registrert som daglig leder og eier av 35 prosent.

Vegar Berntsen Vold (44) er registrert med 29,8 prosent, Frank Lundsbakken (34) med 24 prosent og Harald Skinnehaugen (71) med 11 prosent.

OMSETNINGEN

Ifølge kunngjøringene i Brønnøysundregistrene fratrådte Tor Anders Elfstedt som styreleder så sent som 9. desember.

I fjor hadde selskapet driftsinntekter på 6,9 millioner kroner. Det var nesten to millioner kroner mer enn året før.

Driftsresultatet gikk fra minus 130.000 kroner til pluss 8.000 kroner. Resultat før skatt hadde samme utvikling/størrelser.

Egenkapitalen var positiv med 273.000 kroner og egenkapitalandelen var på 36 prosent. Det er normalt bra i de fleste bransjer.

Ifølge Brønnøysundregistrene hadde selskapet en håndfull ansatte.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.