Påtalemyndigheten har tiltalt Svein Jemtland for drapet på sin ektefelle Janne Jemtland. Det mener Svein Jemtland skjøt Janne Jemtland  i pannen med en pistol.

Les også: Ektemannen var over 20 år i Fremmedlegionen.

«Fredag 29. desember 2017 ca. 02.15 i X i Ringsaker, skjøt han sin hustru A i pannen med en pistol, kal 9 mm av merke Makarov. Skuddskaden var dødelig og førte til umiddelbar bevisstløshet. Kort tid etter senket han hustruen ned i vann slik at hun døde av drukning.», heter det i tiltalen.

Svein Jemtland er tiltalt for brudd på straffeloven paragraf 275 og loven har 21 års strafferamme.

Det har tidligere kommet fram at ektemannen ikke erkjenner straffeskyld.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.