De to har tidligere vært kjærester og har sammen det barnet som utløste barnefordelingssaken som sorenskriver Ola P. Svor hadde i retten, og som politiet mener er noe av motivet for at mannen etter deres mening tente på huset.

Advokat Thomas Randby stilte mange kritiske spørsmål til kvinnen i går om ting hun har forklart og ikke forklart i saken.

Kvinnen, som er fra Hamar, var selv imidlertid veldig tydelig på hva hun mener om saken:

– Det har vært så mye med han (tiltalte) i alle år at ja – det er en lettelse at han endelig dreit seg ut såpass at han ble tatt, sa kvinnen fra vitneboksen i Borgarting lagmannsrett.

Den tiltalte Hamar-mannen er sterkt uenig i det hans eks forklarer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.