Du må belage deg på at trafikken ikke flyter som vanlig på E6 ved Biri og Andelva de neste dagene.

På E6-strekningen mellom Biri og Lillehammer blir vegen nattestengt fra i dag 10.oktober til 21. oktober fra klokka 22 om kvelden til klokka 06.00 om morgenen. I denne perioden skal det bedrives skogrydding. Statens vegvesen opplyser at det vil bli skiltet omkjøring om fylkesveg 330.

Sjekker bru

Tidligere i år kollapset ei bru i Gudbrandsdalen. Statens vegvesen har derfor innført begrensninger på andre lignende limtrebruer. Én av disse er brua som går over E6 ved Andelva i Eidsvoll, skriver rb.no.

I oktober får E6 halv kapasitet i to perioder da denne brua skal rehabiliteres.

Det skal arbeides på over- og undersiden av brua, og da kan det av sikkerhetshensyn ikke gå trafikk på E6 under der det jobbes. Stengingene foretas i to etapper: Først vil begge kjørefelt i nordgående løp stenges, og det blir toveis trafikk i de sørgående kjørefeltene. Uka etter vil trafikken gå begge veier i det nordgående løpet.
Dette betyr en halvering av vegkapasiteten på denne strekningen i begge ukene.

Det er de nordgående kjørefeltene som først vil bli stengt fra 10.–14. oktober, før det sørgående løpet vil bli stengt fra 17.–21. oktober.

«Dette betyr en halvering av vegkapasiteten på denne strekningen i begge ukene», står det videre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.