Mandag morgen melder Statens vegvesen at det blir toveistrafikk mellom Dal og Eidsvolltunnelen fram til torsdag klokken 14.

Årsaken er asfaltering av kjørefeltene.

Med begrenset E6-kapasitet øker risikoen for kø og stans i trafikken.

Arbeidet kan bli forlenget hvis det kommer mye nedbør denne uken.

«Kjører du nordover og skal til Dal eller Råholt må du ta av allerede ved Mogreina, kryss 53», melder NRK Trafikk.

Her er pressemeldingen fra vegvesenet:

«Arbeidet vil pågå hele døgnet fra mandag- torsdag mellom kl. 10.00 - 14.00 i perioden 13. - 23. mai. Det vil ikke pågå asfaltarbeider 17., 18., og 19. mai.

Det blir toveistrafikk i denne perioden. Det er det høyre feltet på E6 i sydgående og nordgående retning som skal få ny asfalt, totalt 22,8 kilometer.

Arbeidet vil føre til redusert framkommelighet og fare for kø, spesielt i rushtidene.

– Dette er den mest effektive måten å utføre arbeidet på, hvis ikke måtte vi ha stengt E6. Vi ber bilistene være tålmodige, respektere skilting og beregne litt ekstra tid mens asfalteringen pågår i dette området, sier byggeleder Anders Halvardsson i Statens vegvesen.

Han påpeker at ny asfalt gir bedre og tryggere veier.»

LES OGSÅ: Dette skriver HA om i dag, 13. mai

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.