Byggingen av ny firefelts E6 er for lengst i gang på strekningen fra Kolomoen i Stange til Moelv i Ringsaker. For bilistene merkes dette daglig i form av blant annet sprengninger og flytting av tunge anleggsmaskiner, noe som gjerne medfører korte stans i trafikken.

På ettermiddagen onsdag 28. mars parkeres derimot maskinene i forbindelse med høytiden. Deretter blir det fem rolige dager helt uten anleggsdrift.

Tirsdag 3. april fortsetter arbeidet for fullt igjen.

HA erfarer at aktiviteten på anlegget kan bli noe redusert også mandag 26. og tirsdag 27. mars, men det vil fortsatt være drift begge dagene.

Påskebilistene trenger ikke å frykte sprengningsstans eller tunge anleggsmaskiner i vegbanen, men på grunn av mange omkjøringer og innsnevringer kan det likevel være lurt å beregne litt ekstra tid både til og fra påskefjellet.

All erfaring tilsier at trafikken på de store hovedvegene vil bli svært høy – og særlig når «alle» skal hjem samtidig på første påskedag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.