I flere dager har det vært samtrafikk for kjørende på E6 og riksveg 25.

Dette har tidvis ført til lange køer både på E6 og på mindre veger helt inn i Hamar sentrum.

LES OGSÅ: Dette sa Hæhre om køer på forhånd.

Torsdag kveld melder Nye Veier følgende:

"Gladmelding fra Åkerkrysset: Arbeidene med å rive den gamle brua over E6 i Åkerkrysset er fullført. Det betyr at det allerede i kveld er slutt på samtrafikken mellom E6 og rv. 25."

LES OGSÅ: Dette sa Nye Veier før arbeidet med Åkerkrysset startet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.