Vakthavende statsmeteorolog Ingrid Bentsen sier til HA at kaldere vær med lavtrykk kommer inn over Hedmark onsdag.

– Det vil regne jevnt og trutt hele dagen. Jeg har ikke annet å si enn at det blir dårlig vær. Dette skyldes kald luft som ligger over Nord-Finland og som beveger seg mot oss. Over 800 meter blir det snø østafjells og vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene mot Trøndelag. Sør for Hamar venter vi ikke snø, men nord og i høyden kan det komme snø. Kaldværet og nedbøren vil gi seg natt til torsdag og det kan bli lengre perioder med opphold. Vi kan ikke se noen høytrykk i nærmeste framtid som vil gi tørke på åkrene i Hedmark. Torsdag får vi iallfall opphold og så kan det komme nedbør i løpet av fredag og kanskje opphold lørdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.