– Akkurat nå ønsker jeg ikke å gi noen kommentarer til dette.

Det sier Per Arne Berger (57) til HA.

Han er registrert som daglig leder for selskapet. Gjennom selskapet Små Hus AS er han også største eier for selskapet som begjærte oppbud.

Regnskapene for årene 2013 – 2015 vise r at driftsinntektene økte gradvis fra 320.000 til 986.000 kroner. Resultatene var positive hvert av de tre årene.

Bobestyreren, advokat Lise Anette Marken Aasterud (43) hos Advokatfirmaet Mageli i Hamar sier til HA at selskapet hadde tre ansatte og at noen av disse fortsetter i ny virksomhet.

Hundeeiere som har forskuddsbetalt vil ikke få noe tap ved at hundene skal ivaretas i ny virksomhet.

– Den direkte årsaken til konkursen er en begjæring fra Skatt Øst på bakgrunn av skyldig merverdiavgift, sier bobestyreren til HA.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.