Kort sagt: Politiloggen tyder på at det har vært en forholdsvis rolig natt for politiet over hele Innlandet.

Den eneste  hendelsen som er notert i politiets logg for Hedmarken skjedde på Ridabu i Hamar klokken 02.00 natt til søndag.

Da nektet en beruset drosjekunde å gå ut av taxien. Politiet måtte bistå.

Like før at lørdagen ble til søndag måtte politiet bistå på et utested i Kongsvinger. En såkalt "kjenning av politiet" var utagerende. Vaktene holdt vedkommende i ro til politiet kom. Vedkommende blir anmeldt. Den drøyt 40 år gamle mannen var rolig da politiet kom. Vedkommende ble bortvist fra Kongsvinger sentrum for resten av natten.

Klokken 02.00 ble en mann fra Lillehammer tatt for urinering på offentlig sted i Lillehammer. Mannen, som  er i 20-årene, blir anmeldt for forholdet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.