– Det er besluttet å innføre avgiften, og det er betaling vi har krav på, sier styreleder Marianne Olssøn i Pihl AS.

– Vil ikke Pihl tjene på droppe avgiften etter all kritikken?

– Vi tenkte oss om grundig før vi innførte den. Det er en beslutning som er tatt etter en grundig vurdering, sier Olssøn.

For hyttefolket kommer nok en avgift for å ferdes i fjellet. Fra neste år blir det bom hele året på Storåsen.

– Sommerbommen flyttes fra Elgåsen til Storåsen. Da vil vi ha automatisert alle våre bommer, sier styrer Per Fineid i Pihl AS.

Hittil har det vært snakket om 65 kroner i bompassering. Hyttefolket mener 20–30 kroner er nok.

– Vi har ikke bestemt satsene ennå. Vi skal drøfte det med velforeningen i høst, sier Fineid.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.