Mannen sparket etter to politimenn og bet en av dem i buksebeinet. Nå er han dømt til 27 dagers fengsel.

Mannen i slutten av 20-årene fra Hedmarken var svært beruset og forsøkte å stanse en bil i Hamar sentrum i august i fjor. Han hadde bar overkropp og var uten sko. Han oppholdt seg i vegbanen og forstyrret trafikken. Bilisten som ble forsøkt stanset ble skremt av mannens oppførsel.

Politiet ble varslet, og da de ankom stedet satt den berusede mannen på fortauskanten. Han framsto som svært forvirret og oppga flere navn, deriblant Einar Tørnqvist. Da politiet satte på ham håndjern, sparket han etter begge politimennene og bet deretter den ene i buksebeinet.

Da politimennene løftet ham opp for å få ham inn i politibilen, sparket han beina under den ene slik at politimannen ramlet og fikk skrubbsår.

Mannen erkjente straffskyld i avhør, men har forklart at han ikke husket noe fordi han hadde drukket 1,5 liter sprit.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.