• DONALD-REDAKTØREN: Marius Molaug.

- Jeg skjønner at Hamar er skuffa, men av og til er det kanskje bedre å være Donald enn fetter Anton? Donald pleier jo å ende opp med Dolly selv om  om Anton har mer flaks....

Det sier Marius Molaug (41) til HA.

Han er hele Norges Donald-redaktør og har sjefskontor i Egmont-forlaget.

Foranledningen er at Hamar (Hahahamar) tapte stort mot Fredrikstad (Fjærdrikstad) i kampen om å få en eget Donald-historie lagt til sin by.

LES ALT OM DET HER.

Bedre som Donald - tross alt?

Søndag sa Molaug at konkurransen ville vise hvem som var mest Donald og hvem som var mest Anton av de to byene. Underforstått: Den som er Donald taper, mens Anton har flaksen på sin side.

Nå - etter at Hamar har tapt for Fredrikstad - mener han altså at det kan være bedre å være Hamar.

AVVISER JUKS

På HAs Facebook-side (se noen eksempler nederst) kom det mandag flere påstander om juks fra Fredrikstad.

Dette kommenterer Donald-redaktøren slik:

- Fjærdrikstad var veldig ivrige på web og har en stor tilhengerskare, så det kAND jo hende det var sånn de vant. Jeg registrer ellers at Hahahamar også fikk veldig mange flere stemmer i høyt tempo, særlig søndag! 

SPØKELSESKLADDEN?

- Men hva sier du til påstandene om regelrett juks?

- Jeg klarer dessverre ikke å se om det har foregått noe muffens her, mulig Fjærdrikstad har fått hjelp fra B-gjengen eller Spøkelseskladden, eller kanskje Ørnulf Ørn, han er bra på teknisk fanteri?, sier Molaug og understreker:

- Imponerende mobilisering fra begge byer! Egentlig hadde dere begge fortjent en Donald-historie!

DETTE SIER FOLK PÅ FACEBOOK

Det følgende er sitat fra HAs Facebook-side:

Tom Thorvaldsen: "Fredrikstad juksa! Umulig å få inn 3000 stemmer på bare noen minutter uten at noen har kjørt igang et script!"

Ronny Jensen: "Lukter Cheat script lange veier. Fysisk umulig å gjøre det hoppet på noen få minutter......"

Daniel Enger: "Juks og fANDteri."

Roger Tømte: "Buuuuu juks å bedrag. Har dem synket så djupt altså? Hacking på høyt nivå ja."

Lars Tore Opsahl: "Dette skulle det vært en forANDring på."

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.