Det var søndag 12. mars at politiet ble tilkalt til en adresse i Hamar, etter meldinger om en kvinne som forstyrret nattefreden.

Vel fremme ved boligen, opplevde politiet kvinnen som «veldig beruset, høylytt og kranglete», står det å lese i dommen fra Hedmarken Tingrett. Kvinnen fulgte ikke politiets pålegg om å roe seg ned, og en politibetjent ble spyttet på låret.

Kvinnen fortsatte med samme oppførsel i politibilen på veg ned til politistasjonen.

Kvinnen møtte ikke i retten, men erkjente ikke straffskyld i politiavhør. Hun fortalte også at hun ikke husker at politiet ankom boligen.

Hun ble av retten dømt til å betale 6.000 kroner i bot, eller 12 dagers fengsel dersom boten ikke betales. Hun må også betale saksomkostninger.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.