Hedmarken tingrett fant begge mennene skyldig i overfallet på HamKam-spilleren.

Til tross for at den ene av dem, en 25-åring, tok på seg skylden i retten i forrige uke og sa at han hadde slått ned Semou mens dansken var på besøk hos Hells Angels MC Hamar på Bergshøgda.

TROR IKKE PÅ HELLS ANGELS-VITNER

To medlemmer av klubben sa i retten at dansken hadde vært på besøk hos dem den kvelden.

Det tror ikke Hedmarken tingrett noe på.

"Det er helt klare og entydige bevis på at de to medlemmene fra Hells Angels sine forklaringer ikke kan være riktige" skriver en svært tydlig tingrett i dommen.

KUNNE VÆRT DØDELIG

"Det er ingen tvil om at de tiltalte, to voksne menn, har vært klar over at slag med hammer med slik kraft som er benyttet her, kunne medført død eller forstyrret hjernefunksjon" skriver tingretten, som ikke er i til om at det danske Hells Angels-medlemmet og 25-åringen (som er tilknyttet en dansk klubb som supporter Hells Angels) reiste til Hamar ene og alene for å slå ned fotballspilleren med hammer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.