Bevismaterialet rundt fysiske overgrep og nettbaserte overgrep mot cirka 40 jenter er enormt omfattende.

Hedmarken tingrett varsler at det kan gå bortimot en måned før det faller en dom i saken. 20-åringen som er tiltalt sitter varetektsfengslet, slik han har gjort det siden november i fjor.

Retten har fått vist et stort antall bilder og filmer. I tillegg er det ført mange vitner. Noen av jentene har møtt fram fysisk i retten, men langt de fleste er avhørt på barnehus rundt omkring i Norge, og så er opptak av disse avhørene avspilt i rettssalen.

Tingrettsdommer Bente Laforce antydet at dom i saken kan komme til å falle rundt 17. juni, men det er ikke fastsatt en bestemt dato foreløpig.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.