Det var en søndag i januar at brumunddølen, godt kjent for politiet fra tidligere, kjørte inn i en annen bil bakfra på E6 på Eidsvoll.

«Tiltalte har over lang tid vist en tilsynelatende konsekvent mangel på respekt for vegtrafikklovgivningen» skriver Hedmarken tingrett i det som altså er brumunddølens 29. dom for kjøring uten førerkort.

Mannen ba om å få samfunnsstraff, men retten mener det ikke er noen veg utenom ubetinget fengsel for en så notorisk overtreder av vegtrafikkloven.

Brumunddølen forklarte at det var dårlig vær og dårlig sikt da han kjørte på bilen, men retten mener det har lite med saken å gjøre.

Dommen lyder på 45 dager i fengsel i 3.000 kroner i saksomkostninger.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.