Innlandet politidistrikt fikk melding om ulykken ved 01.30-tiden.

En person mistet livet etter å ha blitt påkjørt av en lastebil på E6, like nord for Biri travbane i Oppland.

Politiets operasjonsleder Arne Norevik opplyser til HA at omkomne er en mann, men at vedkommende ennå ikke er identifisert.

Det er også ukjent hva mannen gjorde til fots ute på E6.

– Vi gjør nødvendige undersøkelser. Krimteknikere og ulykkesgruppen har vært på stedet, sier Norevik.

Nå ligger det an til at mannens identitet først kan fastslås på mandag.

– Avdøde er sendt til ID-undersøkelse hos Kripos. Derfra får vi tidligst svar neste uke, sa politiets Siv Anita Opsahl til Oppland Arbeiderblad fredag formiddag.

Ved 06.30-tiden melder politiet at vegen er ryddet og åpnet for vanlig trafikk.

Les også: Lastebilsjåfør til sykehus etter ulykke i Løten

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.