Torsdag ettermiddag fikk de tre ungdomsbedriftene overrakt den hyggelige beskjeden. Fjøs og Tjenester fra Alvdal vant prisen for beste innovasjon. Sambygdingene i Enklere Gårdsdrift, også de fra Storsteigen videregående i Alvdal, gikk av med seieren i kategorien «beste yrkesfaglige». I tillegg er Eventicon UB sikret finaleplass. Eventicon ble nest beste ungdomsbedrift, men rykket opp i køen fordi vinneren, Solutions UB, har deltatt i NM tidligere.

For bedriftene som har vunnet gullbilletten til NM, vil 4.–5. mai være datoen hvor deres ideer, planer og tjenester skal konkurrere med ungdomsbedrifter fra resten av landet. I NM konkurreres det om heder, ære og muligheten til å representere landet i EM. Tre bedrifter er klare for NM, men det er ennå to billetter igjen. Dermed er det fortsatt muligheter for resten av bedriftene som har ambisjoner om NM-deltakelse.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.