Invitasjonen ble sendt ut for lenge siden: «12 prisutdelinger, 4 stjerneartister, 100 + idrettshelter og 4.000 + publikum». '

På en pressekonferanse tirsdag ble mye av programmet røpet.

Der kommer det fram at vi får opptredener av artistene DDE, Julie Bergan, Adam Douglas og komiker Jon Niklas Rønning. Det blir også servert show fra forestillingen Grease og kronprinsparet kommer.

Lede showet skal kjendisene Helene Olafsen og Atle Pettersen.

 Lørdag 6. januar er det klart for Idrettsgalla nummer 17 i rekken. I Hamar O L Amfi.  Kun tre ganger har Idrettsgalla blitt arrangert andre steder; i 2010 på Lillehammer, i 2014 i Oslo og i 2016 på Lillehammer.

 Nå er Idrettsgallaen tilbake på Hamar, før det i 2019 skal arrangeres i Stavanger.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.