Aller først: God dag!

Vi med innearbeid er nok på vinnerlaget i disse tider.

I Hamar var det null grader og grått - og svært så stille - da jeg syklet fra Børstad til jobben i HA-huset ved seks-tiden.

Langt verre var føret på vegen mellom Trysil og Elverum: Flere vogntog slet på glatta.

Selv strøbilen havnet i grøfta.

GARANTIER FRA OSS I AVISA tilhører sjeldenhetene, men vi garanterer at du finner igjen flere butikker og andre firma du kjenner når vi i dag presenterer nesten 200 lokale firma med til dels store overskudd. Hovedartikkelen kommer fra en pizzarestaurant med oppsiktsvekkende resultat.

TRAFIKKEN GJENNOM BRUMUNDDAL blir også i dag tema i HA. Som vi har skrevet flere ganger så skaper den nye ringvegen til dels sterke reaksjoner.

JORDVERN ER ET HETT TEMA i Hamar. Vi har flere ganger skrevet om såvel rådmannen som vil bygge på dyrket mark og miljøpolitikeren som sier nei til bygging på all dyrket mark - unntatt hennes egen. Følg saken her i HA.

EN SØR DYREHISTORIE tør vi også love: I løpet av onsdagen vil vi presenterer en historie om ei ugle som får friheten tilbake.

MORGENFUGLENE hadde ved sju-tiden onsdag morgen et leserinnlegg som førstevalg: Leserinnlegget der sjukehusdirektør/lege Øyvind Graadal skrev om sykehussaken var mest lest tidlig på morgenen.

Etter hvert overtok saken om strøbilen som havnet i grøfta ved Trysil lesetoppen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00