God morgen!

Først en glad nyhet:

Det er ikke noe nytt fra politiet!

Loggen for Hedmarken - som fylket for øvrig - er tom denne strålende tirsdagen.

JUBEL blir det garantert i Ankerskogen ved 12-tiden tirsdag. Da skal avtroppende direktør Morten Lillehagen og staben overrekke en oppmerksomhet til besøkende nummer ni millioner.

HA er der - og vi lover bilde og intervju med den heldige.

SYKEHUS-stoff blir det også mer av. Vår sykehus-reporter Thomas Strandby skal se nærmere på styrets anbefaling for valg av modell. Som HA skrev tirsdag så tyder det meste på at styret lander ved Mjøsbrua.

EI VERDENSSTJERNE skal i dag holde skole for unge håndballtalenter. HA er selvsagt til stede når verdensener Heidi Løke bidrar på håndballskolen på Storhamar . Pål Jacobsen fra HA dekker håndballskolen som holder åpent i høstferien.

JULA nærmer seg og kulturseksjonen skal se på hva Prøysenhuset har fått ut av Snekker Andersen. Audition er gjennomført og rollene er delt ut. Her kan du lese om fjorårets oppsetning.

Uansett hva som skjer; det eneste sikre er at de lokale nyhetene kommer først via HA.

MORGENFUGLENE leste tirsdag morgen nyhetene vi la ut på h-a.no mandag ettermiddag.

Mest lest tirsdag morgen var artikkelen om den nye flotte institusjonen for ungdom i Stange.

Lesernes andrevalg var artikkelen om at styret for Sykehuset Innlandet og sykehusstruktur.

Bronsen gikk til artikkelen om at 4 Men avvikler butikken på CC Hamar etter fem år på rad med underskudd.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.