KRISTIAN TONNING RIISE (28) fra Stange er nok spent i dag:

Han debuterer som folkevalgt med fast plass på Stortinget.

HA-journalist Thomas Strandby er på plass i Oslo for å følge både debutanten og veteraner på "første dag på jobben".

MANDAG ETTERMIDDAG vil vi følge oppgjøret mellom Ottestad og Storhamar.

Med seier til Ottestad er stangesokningene klare for tredjedivisjon. Opprykksfesten ble utsatt da stangesokningene tapte årets første kamp for en drøy uke siden.

HA følger fotballguttas kamp.

MANDAG MORGEN var HAs mest morgenfriske lesere først opptatt av å få med seg artiklene vi publiserte om Storhamar Hockey søndag kveld.

Etter hvert overtok artikkelen om jenteslåssing i Stange og ulmebrann hos Eidsiva som de mest leste.

Artikkelen om hytteliv i Vangsåsen slo også godt an.

I dag starter høstferien. Er du noe du vil lese om så hører vi gjerne fra deg!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.