Aller først: Riktig god morgen!

En ekstra hilsen til alle som sykler eller går til jobb og skole - eller bare for moro skyld - i dag:

I dag er det nemlig glatt på Hedmarken. Den ellers enkle sykkelturen mellom Børstad og sentrum opplevdes skummel nok.

Glatt går det også når ei supergravemaskin lager grøft på Helgøya i Ringsaker. Denne saken varslet jeg også i går. Da ble den hentet inn, men ikke ferdiggjort. I dag har HA-journalist Christian Bergheim lovet å levere saken. Her er i alle fall en forsmak i form av et bilde. 

Det blir også mer stoff om sentrumsutvikling i Løten.

Vi skal også sjekke hva som skjer med jernbanemuseet i Hamar.

Litt utpå morgenkvisten kan HA-abonnentene lese hva våre matanmeldere synes om det de fikk servert på O'Learys i Hamar.

MORGENFUGLENE leste ved 06.30-tiden referatet HA hadde fra torsdagens hockeykamp mellom Lørenskog og Storhamar.

Men så snart vi la ut den hyggelige reportasje fra julematproduksjonen på Bakken Øvre i Løten så ble den saken raskt lesernes favoritt.

Kjøreturen til nyhetsredaktør John Arne Holmlund - som torsdag testet kjøring på ombyggings-E6 fra Stange til Brumunddal, ble også mye lest fredag morgen.

HA en god fredag med H@!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.