Det er på mange måter deilig å starte dagen såpass tidlig som jeg gjør. Man føler man har hele verden for seg selv. På veg mot jobb møtte jeg faktisk ingen, og her på jobben er det bare lyden av mitt eget tastatur som høres. 

Ikke blåser det, som det gjorde i går heller. Det går mot et bra dag, tror nå jeg.

Vant rettssak

Lite har skjedd i nattens mulm og mørke, men politiet måtte rykke ut engang i Hamar da to personer lagde leven utenfor en leilighet i sentrum.

Ellers kan man se på tavla som måler trafikken at leserne er interessert i saken som ble lagt ut i morges om den avsluttende rettssaken i Hedmarken tingrett. Hamar Trekkhundklubb vant rettsstriden mot Vang Almenning som på sin sine vurderer å anke.

Hvem møter de i semien?

Håndballjentene på Storhamar hadde en god dag i går da de vant mot Sola i cupen og dermed spilte seg fram til semifinalen.

Klokken 12.00 i dag blir det klart hvem de møter i semifinalen. HA gir deg selvfølgelig resultatet av denne trekningen med kommentarer og reaksjoner fra spillere og trener.

Ellers ligger det an til saker som omhandler skole, trening og kanskje det også dukker opp en næringslivssak.

Og skjer det noen større hendelser, vil vi selvsagt informere om dette.

Følg med på h-a.no utover dagen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.