Gradestokken viste to minusgrader da HA-redaksjonen så smått våknet til live ved 06.30-tiden.

Is på bilrutene til tross – det er ikke helt skiføre riktig ennå. HAs overivrige og ganske utålmodige journalist måtte selvsagt sjekke de siste bildene fra Stenfjellhytta på Hedmarksvidda, men den nådeløse konklusjonen er at skiene må få hvile en stund til.

Været får vi ikke gjort så mye med, men det skjer heldigvis mye annet som vil sørge for høy temperatur i løpet av dagen.

Vi har allerede lagt ut en sak om at videregående-elevene i Hedmark er mer pliktoppfyllende enn noen gang. Rekordmange fullfører, samtidig som fraværet går rett ned.

Klokken 11 deles landbruksprisen ut i Løten. Hvem vinner? Foreløpig er det bare juryen som vet. HA er selvsagt på plass for å gi deg siste nytt.

HA gir deg også de siste oppdateringene fra Sykehuset Innlandet før morgendagens svært viktige avgjørelse rundt framtidig sykehusstruktur. Her kan du lese om de åtte styremedlemmene som skal komme med sin innstilling.

Klokken 1830 tar Storhamar imot Stjernen her i Hamar. Klarer byens hockeyhelter å fortsette den sterke spurten oppover på tabellen? HA kommer som vanlig med siste nytt både før, under og etter kampen.

Torsdag er også ukas høydepunkt for våre lesere som er opptatt av film, bøker og musikk. I løpet av formiddagen vil vi legge ut en lang rekke ferske anmeldelser på våre kultursider.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.