Er det ikke typisk? Når man har dårlig tid på morgenen, så finner man selvsagt ut at bilen er dekket av et tykt lag med is etter nattens underkjølte regn.

Når man i tillegg tryner på glattisen på trappa mens man prøver å finne fram isskrapen, så vet man at resten av dagen bare kan bli bedre.

HA har allerede omtalt det utrivelige værfenomenet her.

Vi har også en sak om boligkjøper Sigrun Sophia Svendsen, som ble svært overrasket da boligen hun kjøpte i Hamar viste seg å være 14 kvadratmeter mindre enn megleren hadde oppgitt.

I dagens mer eller mindre troverdige God Dag-spalte tas det opp et viktig tema, nemlig hva ordet "lapskaus" egentlig betyr.

Ellers denne onsdagen er det håndballkamp mellom Storhamar og Tertnes klokken 1800. Storhamar topper tabellen før kveldens oppgjør på hjemmebane i Boligpartner Arena. HA følger som vanlig kampen direkte.

Er du håndballinteressert, kan du også lese om Heidi Løke som roser lagvenninnen Ellen Marie Folkvord - og mener hun kan bli aktuell for landslaget. 

Onsdag kveld er HA på plass i Stange rådhus når Marius Langberg får utdelt Kongens fortjenstmedalje.

HA vil i løpet av dagen også publisere en sak om en lokal kar som har en svært spesiell jakthistorie ... Følg med!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.