God morgen, leser!

Det nærmer seg helg, og det synes nok de fleste i redaksjonen er helt greit akkurat nå.

Men, vi legger ikke inn årene av den grunn. Denne fredagen har vi allerede publisert en fersk matanmeldelse fra Restaurant Lunica i Moelv. Resultatet ble bare 15 av 30 poeng, og hvorfor kan du lese her.

Mat funker best med godt drikke, og her kan du som vanlig lese våre siste anmeldelser av øl og vin.

Fredag betyr også at vi har rotet fram et gammelt bilde fra det rikholdige HA-arkivet. I dag har vi funnet et blinkskudd av vannskishow på Domkirkeodden i 1982.

Dersom du har sett en viss filmklassiker med Bill Murray og Scarlett Johansson, så vil du helt sikkert ta referansen i Trond Svendsens lengtende God Dag-spalte.

HA fortsetter også artikkelserien om Hamar sentrums framtid. Hvordan skal butikkene klare seg? Torsdag la vi ut denne saken om Freske Fraspark som mener de kan ha knekt koden.

Ellers denne fredagen skriver vi blant annet om at Ringsaker er verstingen når det kommer til nedbygging av dyrket mark.

Vi lager også en oversikt over hvor du finner det beste skiføret i helga.

God helg når den tid kommer!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.