God morgen.

Når du har en jobb som innebærer at du må tidlig opp om morgenen, er det én ting som er viktig:

Kaffe.

Det første som gjøres når jeg kommer inn i huset her, er å skru på lyset, og så fylle opp kaffekoppen. Deretter sjekkes Twitter, lokale og nasjonale nettaviser, før jeg legger ut saker som er planlagt til publisering. Det blir gjerne et par til kopper kaffe den neste timen.

I skrivende stund er jeg på min andre kopp, men har samtidig publisert tre saker som du kan kose deg med nå på morgenen:

* En pikant sak fra Løten hvor talsmannen for aksjonen mot bompenger stemte for bompenger i kommunestyret for Frp.

* En gladsak fra Øvre Vang hvor innbyggerne jubler over ny veg.

* Spalten "God Dag". Som i dag handler om krenkelser og indianere.

Utover dagen kommer det mye annet snadder.

Til dere hocekysupportere kommer det i dag en sak om Christian Larrivée. Sportsredaktør Steen Hansen sier også hemmelighetsfullt at de jobber med to veldig gode saker. Om noen av dem blir ferdig i dag, får du dem her på h-a.no

Vi jobber videre med en artikkel om sykehussaken og ikke minst ligger det an til publisering av en pikant sak fra boligkjøpmarkedet. Ellers kommer det også en krimsak i løpet av dagen.

Utover det, kommer det massevis av stoff og dersom det skjer hendelser av interesse, vil vi selvsagt få det ut kjappest mulig.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.