God morgen!

I Hamar var det lett regn ved 6-tiden. Et par-tre plussgrader kunne etter min mening gjerne ha vært erstattet av kuldegrader:

Tenk deg så flott det blir når svart asfalt dekkes med hvit snø!

EN GOD START PÅ DAGEN er det når politiets logg er tom. Da vet vi at ingen har kommet alvorlig til skade i løpet av natta.

DAGENS HØYDEPUNKT for svært mange på Hedmarken blir kveldens hockeykamp i Stavanger. Interessen for Storhamar Hockey er så stor at hver artikkel om hockeyheltene gir lynraske utslag på måleren som forteller hva leserne foretrekker til en hver tid. HER kan du lese en sak om at Storhamar anker Joakim Jensens karantene. Kampen følger du live på H-A.NO tirsdag kveld.

KULTURREDAKSJONEN vil i dag skrive nok en forhåndstomtale av teaterstykket «Hanna og Mathias». Det handler om den kjente kokebokforfatteren (Hanna Winsnes) og maleren (Mathias Stoltenberg.

I FELLES FYLKESTING mellom Hedmark og Oppland blir navn på det nye fylket en av sakene vi vil skrive om. Et leserinnlegg om temaet i HA - det kan du lese her - ble en av gårsdagens vinnere på vår nettavis.

BOLIGPRISER OG BOKOSTNADER er alltid godt stoff. Stange ligger i norgestoppen på prisøkning for boliger. Les mer om dette, og om bygging av 20 nye leiligheter svært sentralt i Bekkelaget.

MORGENFUGLENE var tirsdag morgen mest opptatt av nyheten om riving av Voll-låven på Voldjordet i Hamar. Denne saken ble mest lest mellom klokken 06.00 og 07.00.

VERDIVEKST PÅ AKSJENE i Sparebank 1 Østlandet danket ut den saken fra klokken 07.00. Svært mange vil lese om de 1.200 fra Hedmark som har tjent i snitt 13.000 kroner på bankaksjer for 100.000 kroner på bare fire måneder. Aksjekjøperne har tjent 25 ganger mer enn på å ha samme sum i banken i samme periode.

Lurer du på noe?

Vet du noe vi burde vite om?

Ta kontakt!

Alle som kommer med tips som fører til en sak får Flax-lodd - og kanskje litt oppmerksomhet....

Ha en god dag!

Hilsen Frank Brandsås, journalist og nettavissjef

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.