God morgen og god mandag. Etter den vanvittig kalde morgenen i går var jeg godt kledd da jeg spaserte på jobb. 

De temperaturene svinger for å si det sånn og den lange underbuksen var strengt tatt unødvendig i dag....

Det blir en spennende politisk dag. Klokken 12.00 møtes landsstyret i KrF for å diskutere Listhaug-saken. Nyvalgt leder i Hedmark KrF, Oluf Maurd sa i et intervju med HA søndag at verken han eller fylkeslaget hadde tillit til Sylvi Listhaug som justisminister.

Nå blir det spennende å se utfallet av dagens møte før selv avstemmingen av mistillitsforslaget skal opp i Stortinget tirsdag.

I Hamar er det også spennende tider. BBL avholder årsmøte i kveld. Da kommer det til å bli offentlggjort hvem de stiller med som ordførerkandidat til kommunestyrevalget om halvannet år.

I et intervju med HA fredag sa Einar Busterud nesten rett ut at det er opp til Inga Borud om hun vil bli ordførerkandidat eller ikke. Blir det ikke Inga, så prøver trolig Busterud en periode til. Vår reporter Eli J. Haugen vil dekke dette møte.

I kveld er det duket for den tredje semifinalen i sluttspillet mellom Storhamar og Frisk Asker. Denne gangen er det hjemme i CC Amfi det skjer og vårt team er selvsagt på plass.

Kampen starter klokken 19.00.

Vi vil selvsagt strø mange flere saker utover nettsiden vår i løpet av dagen. Og skjer det noe - så snur vi oss rundt. Følg med!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.