God morgen!

På grensen til sol allerede 06.15, lyst og vakkert!

Legg til at gårsdagens snøfall var nennsomt pakket ned til bortimot blank stålis: Hvor kan man bedre sparke enn Hamar?

Og nå i 07.30-tiden skinner sola på stiftsstaden. Den (sola, altså) vil - forutsatt riktig plassering - garantert jage kvikksølvet over 0-streken.

Fint det også - for de som foretrekker snøsørpe framfor stålis...

DAGENS SAKER:

Elevene i videregående skole i Hedmark gjør det stadig bedre, men de ligger fortsatt bak snittet i Norge. Vi vil se på den saken.

Hvorfor krangler hyttefolket på Ljøsheim i Ringsakfjellet? Det blir det mer om i HA i dag.

Hvordan går det med HamKam under Spanias sol? HA har et team på plass for å følge oppkjøringen til sesongen. I går leverte vår Spania-redaksjon den ene godbiten etter den andre. Kan vi i dag håpe på mer palmesus enn nettsus?

DAGENS VINNERE:

Klokken 07.30 var disse sakene mest lest på h-a.no:

1: Ringsakers utspill om å fjerne eiendomsskatten blir godt mottatt i Stange. Hamar-ordføreren har en litt mer både/og-tilnæring.

2: Rapporter fra HamKams treningsler i Spania.

3: Spisestedet Garage i Hamar får nye eiere - et søskenpar med engasjement i to andre spisesteder.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.