God morgen!

Tenk deg å stå opp til nysnø og nytt snøfall - i vårmåneden mars!
Stort flottere blir det ikke.

Eneste ulempe var at søndagens flotte sparkføre var litt ødelagt fordi det ikke lenger var mulig å styre unna grusflekkene.

Men tenk på hvor mye vann dette gir i kraftmagasinene hvor vi alle er aksjeiere.....

APROPOS SNØ:

I dag vil vi sjekke hvordan det ligger an med penger til brøyting i kommunene. Lørdag skrev vi at brøytekassa var tom på Sjusjøen. Nå sjekker vi litt flere brøytekasser.

Klokken 10.00 velger Storhamar Hockey motstander til semifinalene. HA dekker også dette live.

I dag følger HA-sporten HamKam til treningsleir i Spania. Vi rapporterer fra Marbella utpå dagen. Forhåpentligvis kommer første episode i HA-serien "Nettsus og palmesus". Her er siste nytt fra spillerfronten.

Klokken 07.30 mandag var disse sakene mest lest på nettavisa vår:

1: Leserinnlegget der Roger Andreassen trekker inn det sterkt belastede uttrykket lebensaraum/livsrom i sykehusdebatten. Hamar Høyre får spesielt gjennomgå.

2: Bronse til Håkon Olsrud fra Løten i Paralympics.

3: Statens vegvesen advarer mot regn som kan fryse til is på vegene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.