God morgen, HA-leser!

Snøen laver ned, og redaksjonens medlemmer er allerede i full gang med en hissig diskusjon rundt hvorvidt dette er godt eller dårlig nytt. Skiløperne jubler, mens bilistene banner.

Ellers denne fredagen har vi masse spennende på menyen:

Vi har allerede lagt ut en sak om en utenlandsk trailer som har kjørt seg fast i Vallset, og at brannvesenet varsler en stor øvelse rundt Arnkvern i dag.

Senere i dag kommer det en sak om hva som skjer med Subway på CC Hamar, i tillegg til et bildegalleri med lesernes beste vinterbilder, samt en sak om det som kan ende med brøytetrøbbel i fjellet på Hedmarken.

Dagens Arkivdykk viser et bilde fra da glassbygget over Hamardomen ble åpnet i 1998. Tida flyr!

Fredag betyr som vanlig en fyldig helgeseksjon med test av øl og vin.

HAs Hanne og Henriette har også vært innom Kringla Bakeri, noe som endte med nokså beskjedne 19 av 30 poeng.

I vår faste spalte "I startgropa" har vi intervjuet fotballdommer Kristiane Reigstad (14) fra Ottestad som nå drømmer om å få dømme i Premier League.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.