God morgen!

Og nå er det virkelig noe å glede seg over for oss som er oppe om morgenen:

For første gang denne vinteren var det i dag mulig å sykle til jobben uten å ha på lys. Det var et lyspunkt og tegn på lysere tider. 

(Selvsagt er det lys foran og bak på sykkelen for å bli sett av andre).

SÅ TIL DENNE DAGEN:

Den startet godt siden politiloggen var nesten tom: Eneste hendelse på Hedmarken var at en mann i 40-årene ble tatt med kniv og narkotika i Hamar natt til torsdag.

Ut over dagen vil vi skrive om ulykker i landbruket. Dette blir en oppfølging til den triste ulykken der en bonde omkom i Stange for få år siden.

Eiendomsskatten i Ringsaker er også en gjenganger som vi kommer tilbake til.

På morgenkvisten vil vi også presentere en rikholdig meny av anmeldelser fra film, bøker og musikk.

HER kan du lese HAs anmeldelse av Utøya-filmen.

Ved 07-tiden var disse sakene lesernes favoritter:

1: Lastebilsjåfør overså kontroll på E6 fordi han skrev SMS. Denne saken ble/blir ekstra mye lest fordi nasjonale medier lenket opp HAs vesle artikkel.

2: Stangemann vant fem millioner kroner på Lotto.

3: Gutta på Katta får ros av jentene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.